Vali Ali Kolat, Veda Ziyaretlerine Devam Ediyor

Valiler Kararnamesi ile Kırıkkale Valiliğine atan Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları...

Valiler Kararnamesi ile Kırıkkale Valiliğine atan Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) ve Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti.

SESOB Başkanı Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Ali Kolat, Sivas’ta 3 yıl boyunca güzel çalışmalar yaptıklarını, esnaf ve sanatkarlar için hayırlı hizmetlerde bulunmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Esnaf teşkilatı ile de her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Kolat, “Esnaf teşkilatı ile Sivas’ta göreve başladığım günden itibaren uyumlu bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Teşkilatınızın sorunlarına konularınıza çok hakimsiniz. Her konuda bizleri ziyaret ederek sorunların çözümünde görüş bildirdiniz.” dedi. Kolat’ın Sivas’tan ayrılmasından dolayı üzüntülü olduklarını dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal ise, esnaf ve sanatkar açısından hizmetlerde bulunan Vali Kolat’a teşekkür etti. SESOB Başkanı Beşir Köksal, ziyaret anısına Vali Ali Kolat’a Sivas el sanatlarından olan gümüş bronş, kravat iğnesi ve broş hediye etti.

Reklam
Reklam

Vali Ali Kolat, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra KOSGEB Müdürü Hüsamettin Çay ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgili de ziyaret etti. Ziyarette, Sivas’ta görev yaptığı süre içerisinde sivil toplum kuruluşları ile her zaman diyalog içerisinde olduklarını dile getiren Kolat, “Sivas birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, cumhuriyetin temellerinin atıldığı güzide bir şehir. Sivas’ta görev yaptığım süre içerisinde başta sivil toplum kuruluşları ve temsilcileri olmak üzere her kesimle Sivas’ın sorunlarının tespiti ve çözümü noktasında ortak hareket ettik. Bu kapsamda esnaf teşkilatının temsilcisi Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil’e de veda ziyaretinde bulunduk. Sivas’ta görev yaptığımdan dolayı çok mutluyum.” şeklinde konuştu. Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil ise Vali Ali Kolat’a Sivas’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Demirgil, günün anısına Kolat’a gümüş işlemeli fincan takımı takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: