Vali Alimoğlu Aksaray'dan Uğurlandı

Hakkari Valiliği'ne atanan Orhan Alimoğlu düzenlenen törenle Aksaray'dan uğurlandı.

Hakkari Valiliği'ne atanan Orhan Alimoğlu düzenlenen törenle Aksaray'dan uğurlandı.

Alimoğlu, Aksaray Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Aksaray Üniversitesi, Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Adliye, İl Özel İdaresi ve Aksaray Belediyesi'ne veda ziyaretlerinde bulundu. Ardından Alimoğlu için Valilik önünde uğurlama töreni düzenlendi.

Buradaki törene Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, Belediye Başkanı Nevzat Palta, Cumhuriyet Başsavcısı Taner Aksakal, Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Selçuk, İdare Mahkemesi Başkanı Dinçer Yılmaz, kamu kurumlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Alimoğlu 3,5 yıldır görev yaptığı Aksaray'da hep birlikte vatandaşlara hizmet için çalıştıklarını belirtti. Kendisini uğurlamaya gelenlerle helalleşen Alimoğlu, polis mangasını selamladıktan sonra, vatandaşların sevgi gösterileri arasında Aksaray'dan ayrıldı.

Muhabir : Adem Koçak / Ersin Altınsoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: