Vali Alimoğlu: Şehit Cenazesini Bulmak Için Bütün Imkanları Seferber Ettik

Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, Çukurca kara yolunda meydana gelen patlamada şehit düşen Mehmet Çiftçi'nin cenazesinin...

Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, Çukurca kara yolunda meydana gelen patlamada şehit düşen Mehmet Çiftçi'nin cenazesinin bulunması için devletin bütün imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.

Hakkari'de düzenlenen Gazi ve Şehitleri Anma Günü töreni ardından makamına geçen Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, Çukurca karayolunda dört gün önce meydana gelen patlamada şehit olan İzmirli Uzman Çavuş Mehmet Çiftçi'nin cenazesinin bulunması için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirtti. Alimoğlu, "Bu son Çukurca olayında yaşanan tahlisiz olayda bir askerimizin Zap Suyu'na düştüğü kanaatındayız. Bütün ekiplerimizi seferber ettik. Şehidin cenazesini bulmak için arama ekipleri, Hakkari İl Acil Afet ekibi ve Van'dan gelen köy korucuları, köylüler ve bugün Genelkurmay Başkanlığı'ndan gelen 20 ekip, şehidin cenazesini bulup ailesine teslim etmek için bütün imkanlar seferber edilmiş durumda.

Reklam
Reklam

Özellikle basın mensuplarına seslenen Vali Alimoğlu, "Yaşanan bu olayda asılsız, üzücü ve kimseye faydası olmayan haberlere dikkat edilirse çok iyi olur." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: