Vali Altıparmak 'bu Benim Eserim' Bölge Sergisini Gezdi

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Milli Eğitim Bakanlığı veTÜBİTAK işbirliği ile gerçekleştirilen 'Bu Benim Eserim...

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Milli Eğitim Bakanlığı veTÜBİTAK işbirliği ile gerçekleştirilen 'Bu Benim Eserim Proje Çalışması' bölge sergisini gezdi.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ile birlikte, ilköğretim öğrencilerine yönelik Matematik ve Fen Bilimleri alanında iki gün süreyle devam edecek olan 'Bu Benim Eserim Proje Çalışması' bölge sergisini gezdi.

Bölge koordinatörlüğünü Antalya'nın yaptığı ve Isparta, Denizli, Burdur ve Konya'dan yüz projenin yer aldığı sergiyi gezen Vali Altıparmak, projeler hakkında yetkililer ve öğrencilerden bilgi aldı. Yetkililer, sergi sonunda yapılacak ödül töreniyle seçilecek 9 projenin Ankara'ya gönderileceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: