Vali Altıparmak, Gül Fuarı'na katılmak üzere Japonya'ya gitti

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Üyesi Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, BAKA Dönem Başkanı Burdur Valisi Süleyman Tapsız ve

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Üyesi Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, BAKA Dönem Başkanı Burdur Valisi Süleyman Tapsız ve BAKA yetkililerinin de aralarında bulunduğu heyetle bu yıl 14'üncüsü düzenlenecek Uluslararası Gül Fuarı'na katılmak üzere Japonya'ya hareket etti.

Japonya'da Uluslararası Gül Fuarı'na katılacak heyet, Türkiye Büyükelçiliği, Tokyo Ticaret Odası, Japonya Dış Ticaret Teşkilatı (JETRO), Japonya Seyahat Acenteleri Birliği (JATA) ile Shibuya Belediyesi'ne ziyarette bulunacak.

Reklam
Reklam

Uluslararası Gül Fuarı'nda dünyanın gül üretiminin yüzde 60'ını karşılayan Türkiye'de yetiştirilen gülün tanıtımı gerçekleştirecek. BAKA heyeti, her yıl gül toplamak amacıyla en az bir haftalığına Bulgaristan'a giden 40 bin Japon turisti Türkiye'ye çekmeye çalışacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: