Vali Altıparmak, Off-Road Kulübü'nü Kabul Etti

Erzurum'da kurulan Off-Road Kulübü'nün 2014 yılı şubat ayında "Kar Safari" adı altında etkinlik düzenleyeceği belirtildi.

Erzurum'da kurulan Off-Road Kulübü'nün 2014 yılı şubat ayında "Kar Safari" adı altında etkinlik düzenleyeceği belirtildi. Vali Ahmet Altıparmak'ı ziyaret eden Off-Road Kulübü kurucuları Lokman Toptaş ve Selçuk Yılmaz, önümüzdeki yıl düzenleyecekleri etkinlik hakkında bilgi verdi. Altıparmak'ı etkinliğe davet eden ve destek isteyen Toptaş ve Selçuk, Erzurum başta olmak üzere yurt içinden ve yurt dışından gelecek yerli ve yabancı turistler için Off-Road etkinliği kapsamında "Kar Safari" düzenlemeyi planladıklarını belirtti. Toptaş ve Yılmaz, yeni kurulan kulüplerinin kayıtlı 30 üyesinin bulunduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: