Vali Altıparmak Rehberler Odası Yöneticileri İle Bir Araya Geldi

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak Antalya Rehberler Odası yöneticileri İle Turist Rehberliği Meslek Kanunu ve meslekle...

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak Antalya Rehberler Odası yöneticileri İle Turist Rehberliği Meslek Kanunu ve meslekle ilgili konuları değerlendirdi.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Antalya Rehberler Odası Başkanı Hasan Uysal ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Vali Altıparmak bir araya geldiği Antalya Rehberler Odası yöneticileri ile 22 Haziran tarihinde yasalaşan Turist Rehberliği Meslek Kanunu ve meslekle ilgili konuları değerlendirdi.

Vali Altıparmak’a desteklerinden dolayı teşekkür eden rehberler, yasanın değerlendirileceği ilgili kurumların ve acentelerin de yer alacağı geniş katılımlı bir toplantı düzenlenmesi konusundaki taleplerini de ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: