Vali Altıparmak’ın Eşi Özden Altıparmak Kumluca’da

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak ile ilçe kaymakamlarının eşleri, Kumluca ilçesini ziyaret etti.Vali...

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak ile ilçe kaymakamlarının eşleri, Kumluca ilçesini ziyaret etti.

Vali Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak, vali yardımcılarının eşleri ve ilçe kaymakamlarının eşleri ile birlikte Kumluca'yı gezdi. Vali Ahmet Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak ve kaymakam eşleri Kumluca Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi’ndeki 50. Yıl Müzesi’ni gezerek, müze görevlisi Ümit Turan’dan bilgi aldı.

Kumluca Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan el işi sergisini de gezen Özden Altıparmak ve kaymakam eşleri, daha sonra Özgür Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek engelli öğrencilerle sohbet ettiler, çeşitli hediyeler verdiler.

Reklam
Reklam

Rhodiapolis antik kentini gezen Özden Altıparmak ve kaymakam eşleri, dünyaca ünlü Olimpos antik kentini de ziyaret etti. Özden Altıparmak, Antalya'nın her ilçesine gezi düzenlediklerini belirterek, "Amacımız yönetici eşleri olarak Antalya'nın ilçelerini tanımak” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: