Vali Arslan, engelli öğrenciler ve aileleriyle piknik yaptı

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Engelliler Haftası dolayısıyla engelli öğrenciler ve aileleriyle birlikte düzenlenen pikniğe katıldı....

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Engelliler Haftası dolayısıyla engelli öğrenciler ve aileleriyle birlikte düzenlenen pikniğe katıldı. Öğrencilerle yemek yiyen Vali Arslan, sohbet edip mutluluklarını paylaştı.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen piknik, Susurluk Çaylak mesire alanında yapıldı. Pikniğe engelli vatandaşlar, öğrenciler ve aileleri katıldı. Susurluk Kent Konseyi Sağlık Sosyal Engelliler Meclisi ve Susurluk Belediyesi tarafından piknikte biraraya getirilen engelliler, müzik eşliğinde eğlendi ve yemek yedi. Engelsiz olanlar da engellilere destek vererek sevinçlerini paylaştı.

Reklam
Reklam

Susurluk Kaymakamı Mahmut Nedim Tuncer ve Belediye Başkanı Tahsin Bozoğlu, gelenek haline getirilen etkinliğin bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini belirterek, engelli vatandaşların güzel bir gün geçirmesine katkı sağladıklarını aktardı. Vali Arslan da pikniğe katılan aileleri selamlayarak coşkulu, doğal ve güzel bir ortamda bulunduğu için memnuniyetini dile getirdi. Engelli engelsiz toplumun bütün fertlerinin mutlu, huzurlu, coşku içerisinde bir ömür sürmelerini temenni eden Arslan, “Herkes üzerine düşeni yerine getirirse vatandaşımıza hizmet etmiş olacağız. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Güzel, neşeli, coşkulu bir gün geçirmenizi diliyorum.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: