Vali Arslan'dan BGC'ye Veda Ziyareti

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Batman'a çıkan atama kararının ardından Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'ne (BGC) veda ziyaretinde bulundu.

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Batman'a çıkan atama kararının ardından Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'ne (BGC) veda ziyaretinde bulundu.

Arslan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Balıkesir insanının çok vefalı olduğunu söyledi. Balıkesir'den ayrılırken arkasında vefalı dostlarının olduğunu bilmenin çok güzel olduğunu belirten Yılmaz, "Balıkesir benim 24 yıllık idarecilik hayatımın 3 yılını kapsıyor. Ben idareci olarak 12 ilde görev yaptım" dedi.

3 yıllık sürede bir çok proje gerçekleştirdiklerini anlatan Yılmaz, "Gelişme anlamına gayret gösterdik. Burada çalışma arkadaşlarım, görevli amirler her zaman için bana yardımcı oldular. Benim olduğum dönemde iyi çalışmalar yapıldı" diye konuştu.

Reklam
Reklam

BGC Başkanı Ramazan Demir de Vali Arslan'a Balıkesir basınına verdiği değerden ve Paşa Konağı'nın cemiyete kazandırılması konusunda gösterdiği gayretten dolayı teşekkür etti.

Muhabir: Seyhan Kırıcı / Halil İbrahim Başer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: