Vali Ata, iftar yemeğiyle gazetecilere veda etti

Zonguldak Valiliği'nden Gaziantep Valiliği'ne atanan Erdal Ata, gazetecilere verdiği iftar yemeğinde veda etti. Vali Ata,...

Zonguldak Valiliği'nden Gaziantep Valiliği'ne atanan Erdal Ata, gazetecilere verdiği iftar yemeğinde veda etti. Vali Ata, "Arife günü kentten ayrılacağım." dedi.
Ata, gazetecilere verdiği iftar öncesi yaptığı konuşmada, görevi sırasıda kentte hizmet etme çabası içerisinde olduğunu, eğitim, karayolları ve Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) projeleri kapsamında önemli yatırımların gerçekleştirildiğini kaydetti. Kentin eğitimle ilgili en önemli sorunun öğretmen açığı olduğunu, ancak dersliklerdeki öğrenci sayısı bakımından ülke ortalamasının altında olduklarını ifade eden Ata, eğitime destek olan hayırsever işadamlarına teşekkür etti.
Kentin en önemli yatırım projelerinden biri olan Filyos projesinin son aşamaya gelişini dile getiren Vali Ata, gazetecilerle tek tek vedalaşarak, "Arife günü kentten ayrılacağım. Ramazan Bayramı'nın ilk gününde de yeni görev yerimde olacağım." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz