Vali Aydın’dan Mehmetçiğe Bayram Ziyareti

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Eruh ilçesine bağlı Dağdüşü, Görendoruk ve Dikboğaz jandarma karakollarında görevli Mehmetçikleri...

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Eruh ilçesine bağlı Dağdüşü, Görendoruk ve Dikboğaz jandarma karakollarında görevli Mehmetçikleri ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Beraberinde 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken ve İl Jandarma Komutanı Albay Feridun Yürekli ile Eruh ilçesine bağlı Dağdüşü, Görendoruk ve Dikboğaz jandarma karakollarını ziyaret eden Vali Aydın, Mehmetçiklerin bayramlarını kutladı, moral verdi.

Karakollarda görevli her askere bir kol saati hediye eden ve tatlı ikramında bulunan Vali Aydın, "Dün halkımızla valilikte yaptığımız bayramlaşmanın ardından bugün de devletimizin birliğine, bütünlüğüne ve bin yıldan beri var olan kardeşliğimizin tesisi ve devamı için gece gündüz demeden, zor tabiat şartlarında görev yapan ve ailelerinden uzak askerlerimizi ziyaret ederek, kendileri ile bayramlaşıp sohbet ettik. Bu ziyaretlerin Mehmetçiklerimize iyi bir moral kaynağı oluşturduğunu düşünüyorum. İl Valisi olarak, görevleri başında çalışan tüm güvenlik kuvvetlerimizin Kurban Bayramı'nı kutluyor, kutsal vatan toprakları uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: