Vali Ayvaz Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Mardin Valisi Turhan Ayvaz, LYS ve SBS'de başarılı olan öğrencilere tablet bilgisayar ve altın hediye etti.

Mardin Valisi Turhan Ayvaz, LYS ve SBS'de başarılı olan öğrencilere tablet bilgisayar ve altın hediye etti.

Makamında öğrencileri ve öğretmenleri kabul eden Vali Ayvaz, FEM Dershaneleri öğrencileriyle gurur duyduğunu ve öğrencilerin küçümsenmeyecek bir başarıyı ortaya koyduğunu belirtti.

Elde edilen başarının arkasındaki öğretmenleri ve okul idarecilerini kutlayan Vali Ayvaz, "Eğitim tek başına yapılacak bir iş değildir. Bu bir ekip işidir. Bu bir gönül işidir. Bunları bir araya getirdiğinizde başarı kendiliğinden ortaya çıkar. Üniversite hayatı boyunca bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Okul hayatı boyunca faydasını göreceksiniz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Daha sonra Vali Ayvaz, LYS ve SBS'de dereceye giren FEM Dershanesi öğrencilerine tablet bilgisayar ve altın hediye etti.

Muhabir: İbrahim Sincar / Şengül Oymak / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz