Vali Azizoğlu; ’’ardahan İçin Tarihi Bir Gün’’

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Ardahan ziyareti öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Ardahan Valisi Seyfettin...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Ardahan ziyareti öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu ziyarete ilişkin açıklamalarda bulundu.

Vali Azizoğlu, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 14 Haziran'da Ardahan'a yapacağı ziyaret öncesi hazırlıkları tüm hızıyla sürdürdüklerini ifade etti.

Ardahanlıların 18 yıl önce de aynı sevgi ve coşkuyla cumhurbaşkanını karşıladığını ifade eden Azizoğlu,

"Cumhurbaşkanımızın Ardahan’a gelişi bizi onurlandırır ve gururlandırır. Bu sebeple Ardahan’ın ve Ardahanlıların da Cumhurbaşkanımızın bu ziyareti de en iyi şekilde karşılayacaklarını ve bu ziyarete gerekli ilgi ve alakayı göstereceklerine inanıyorum. Çünkü 18 sene önce de o dönemdeki bir Cumhurbaşkanımızın ziyareti aynı coşkuyla ve sevinçle karşılanmış, bu Ardahan’ımızın, Ardahan insanının ne kadar misafir perver, ne kadar devletine, devlet büyüklerine saygılı ve bağlı olduğunun da bir göstergesi. 18 sene sonra en az o kadar bir coşkuyla Cumhurbaşkanımızın karşılanacağına ben inanıyorum. Bu bizim için şöyle bir avantajı da olan bir konu. İlimizin potansiyellerini, problemlerini, ihtiyaçlarını ülkemizin en yüksek makamına arz etme şansına erişeceğiz. Böyle bir şansı bugüne kadar yakalama şansı olamazdı, ama bu dönemde bu Cuma günü Sayın Cumhurbaşkanımız bizzat Ardahan’da bize böyle bir şans vermiş olacaklar. Böylece bizlerde Ardahan’ın problemlerini, konularını, ihtiyaçlarını, isteklerini en yüksek makama ilin merkezinde arz etme sunma imkanına kavuşmuş olacağız. Bu da bizim açımızdan, Ardahan açısından büyük ve önemli bir konu. Biz ne kadar iyi ve doğru Ardahan’ı tanıtabilirsek, anlatabilirsek emin olun ki Ardahan’ın gelecek dönemdeki yatırımlarda, hizmetlerde daha da çok pay alacağına ve daha da çok hizmet alacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Gül'ün programının da netleştiğini belirten Vali Azizoğlu, hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: