Vali Azizoğlu’na Vergi Haftası Ziyareti

Ardahan Defterdar Vekili Mithat Bozkurt ve beraberindeki heyet, 24. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Ardahan Valisi...

Ardahan Defterdar Vekili Mithat Bozkurt ve beraberindeki heyet, 24. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu ziyaret etti.

Defterdarlığın çalışmalarını taktir ettiğini, ancak bu çalışmaların daha etkin ve daha verimli olması için defterdarlığın ve vergi dairesinin ayrı bir binaya ihtiyacının olduğunu ifade eden Azizoğlu, şunları kaydetti:

"Defterdarlık ve vergi dairesi bizim bulunduğumuz binada yer alıyor. Ancak mevcut bina yeterli olmuyor. Valilik binası ilk yapılırken, bazı kısıtlamalara gidilmiş. Dolayısıyla bu anlamda yeterli bir bina değil. Birçok kurum bu anlamda sıkışmış durumda. Biz, özellikle defterdarlığın ve vergi dairesinin ayrı binada olması için çalışma başlatacağız. Yer tespiti yapıldı ve söz konusu bina ile ilgili çalışmamız da kısa süre içerisinde sonuçlanır inşallah."

Reklam
Reklam

Ardahan Defterdar Vekili Mithat Bozkurt ise, vergi haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler yapacaklarını belirterek, ilk olarak Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu'nu ziyaret ettiklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: