Vali Balkanlıoğlu esnafın sorunlarını dinledi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, çıktığı esnaf ziyaretinde çeşitli meslek dallarından 64 esnafı ziyaret ederek görüş...

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, çıktığı esnaf ziyaretinde çeşitli meslek dallarından 64 esnafı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

İrfan Balkanlıoğlu, kamu kurumları, iş adamları, esnaf ve sanayicilere yönelik nezaket ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Bir şehirde yaşayan her insanın, yaşadığı şehre karşı sorumluluklarının olduğunu belirten Balkanlıoğlu, şehre dair fikir ve görüşlerin kendisi için her zaman önemli olduğunu söyledi.

Afyonkarahisar’ın en üst düzeydeki iş adamından en küçük esnafına kadar herkese eşit mesafede olduğunu ifade eden Balkanlıoğlu, gerek vatandaşlarla, gerekse esnafla olsun sohbetin, muhabbetin kaybolmaması için çalıştığını belirtti. Balkanlıoğlu, bu gün sabah saatlerinde Basın Caddesi ve Demirciler Çarşısı'nda faaliyet gösteren 64 esnafa ziyaret gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Vali, taksi şoförlerine hayırlı iş ve bol kazançlar diledi. Durak köşesinde bulunan simitçiden hem kendi simit alan hem de basın mensuplarına simit ısmarlayan Balkanlıoğlu, Basın Caddesi'ndeki tüm dükkân ve mağazalara giderek esnaflarla sohbet etti.

Esnafların hal ve hatırlarını soran Balkanlıoğlu, Basın Caddesi üzerinde 64 işyerini tek tek ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Basın Caddesi'nde bulunan bir ekmek fırınına giren Balkanlıoğlu, fırın çalışanlarına ve sahibine hayırlı işler temennisinde bulundu. Fırında üretilen 250 gram ve 200 gramlık ekmekleri alarak dijital terazide tarttıran Balkanlıoğlu, gramajların fazla çıkması karşısında, fırın sahibi ve çalışanlarına teşekkür etti.

Balkanlıoğlu, el yapımı olan ve sadece sipariş üzerine yapılan ayakkabıları da inceledi. Gün içerisinde 64 esnafa yaptığı ziyaretlerde, dükkânlarına girerek esnaflarla yaptığı sohbetleri, fikir alışverişini değerlendiren Balkanlıoğlu, tüm esnafın hep şükrettiğini duyduğunu, bundan da büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: