Vali Barut, başarılı öğrencileri kabul etti

Niğde Valisi Alim Barut, 8.sınıf SBS 'de kendi alanlarında başarılı olan öğrencileri tebrik etti.Vali Barut,...

Niğde Valisi Alim Barut, 8.sınıf SBS 'de kendi alanlarında başarılı olan öğrencileri tebrik etti.
Vali Barut, Serhat Dershanesi Müdürü Kamil Herdem, Özel Sungurbey Eğitim Kurumları Müdürü Eyüp Gedik, öğrenciler Y.Emre Erdem, Büşra Erdem, Alper Aslan, Tuğba Özüm, Mert Göl, Nagehan Özkan'ı makamında kabul etti.
Öğrencileri başarılarından dolayı kutladığını belirten Vali Barut, başarının ekip işi olduğunu, öğrenci kadar, öğretmen, idareci, Milli Eğitim ve valiliğin de bu ekipte yer aldığını vurguladı.
Başarıda istikrarın sürmesi için üzerine düşeni yapmaya çalışacağını ifade eden Barut, "İlimizde elde ettiğimiz bu başarıda müsaade ederseniz biraz kendime pay çıkarayım. Geçici görevlendirmeleri en aza indirmeye çalıştım. Sene içindeki tayinleri zorunlu olmadığı müddetçe imzalamadım. Çünkü öğretim dönemi içerisinde öğretmen değişikliğinin örgenciye zarar verdiğini biliyorum. Bunun zararını ben talebeliğimde yaşadım." dedi.
Dershane Müdürü Kamil Herdem ise hem kitlesel hem de kişisel başarıda önemli bir yerde olduklarını söyledi. Herdem, Niğde'de fen lisesini kazanan 106 öğrenciden 59’unun Serhat Dershanesi öğrencisi olduğunu anımsattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz