Vali Barut, LYS Türkiye Birincisini Ödüllendirdi

Vali Alim Barut, Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) MF-2 ve MF-3 puan türlerinde Türkiye birincisi olan Tamer Taşkıran'ı makamında kabul ederek

Vali Alim Barut, Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) MF-2 ve MF-3 puan türlerinde Türkiye birincisi olan Tamer Taşkıran'ı makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.

Niğde Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Vali Barut, öğrenciyi kabulünde yaptığı konuşmada, Niğde'nin eğitimde önemli mesafe kat ettiğini belirtti.

Türkiye birincisi Tamer Taşkıran'ın Niğde'ye güzel bir hediye getirdiğini vurgulayan Barut, "Tamer büyük bir başarı gösterdi. Bundan sonra da yeni başarılarını bekliyoruz. Bu başarı, tek başına kazanılamaz. Ailen, Milli Eğitim ve öğretmenlerin sana destek oldu. Niğde'ye güzel bir hediye getirdin. Bundan sonra da başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Vali Barut'un altınla ödüllendirdiği Tamer Taşkıran da, ülke için iyi bir mühendis olmak istediğini söyledi.

Muhabir: Musa Özyürek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: