Vali Başköy, Karla Mücadele Çalışmalarını Yerinde Inceledi

ÇORUM (A.A) - Çorum Valisi Sabri Başköy, Karayolları ve İl Özel İdaresi tarafından müşterek yürütülen karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi.

ÇORUM (A.A) - Çorum Valisi Sabri Başköy, Karayolları ve İl Özel İdaresi tarafından müşterek yürütülen karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan ve Karayolları Şefi Selami Sezer ile beraber yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamaların yaşandığı Çorum-Samsun karayolu üzerindeki Kaymakçı-Sıklık Boğazı ile Çorum-Osmancık karayolu üzerindeki Sarmaşa-Osmaniye-Kırkıdilim mevkiinde çalışma yapan ekipleri ziyaret eden Vali Başköy, yetkililerden bilgiler aldı.

Reklam
Reklam

Karayolları ve İl Özel İdaresi ekiplerinin, vatandaşların mağduriyetini gidermek ve yolu ulaşıma açık tutmak adına kar mücadele çalışmalarını özveriliyle sürdürdüklerini dile getiren Vali Başköy, "Çok zor şartlar altında yoğun ve özverili çalışmalarından dolayı tüm Karayolları ve İl Özel İdaresi ekiplerine teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum" dedi.

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yolda kalan bazı araçların sürücüleriyle de sohbet eden Vali Başköy, sürücülere yolculuk esnasında dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Muhabir: Gazi Nogay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: