Vali Başköy, Öğretmenler Günü Etkinliklerinde

Vali Başköy, Öğretmenler Günü Etkinliğine Katıldı

Çorum Belediyesi tarafından Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi’nde öğrenmenler günü nedeniyle etkinlik düzenlendi. Öğretmenler günü etkinliğine Vali Sabri Başköy ve Eşi Fatma Başköy Hanımefendi, Milli Eğitim Eski Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, Çorum Milletvekilleri TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektörü R.Metin Alkan, diğer protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün yaptığı Öğretmenler günü etkinliğinde, Çorum Milletvekilleri TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve Milli Eğitim Eski Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik birer konuşma yaptı.

Reklam
Reklam

Öğretmenler günü etkinliği, müzik dinletisi, resim sergisi ve konferans ile devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz