Vali Başköy, şehit aileleri ve gazilerimize iade-i ziyarette bulundu

Vali Sabri Başköy, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği, Muharip Gaziler Derneği ile diğer yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

Vali Sabri Başköy, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Cafer Eker, Muharip Gaziler Derneği (Kıbrıs ve Kore Gazileri) Başkanı Muharrem Gül ile diğer yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

Şehit aileleri ve gazilerimizin, milletimizin himayelerinde olduğunu ifade eden Vali Başköy, "Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da asla yalnız değilsiniz. Devletin en yüce makamından toplumumuzun her bir ferdine kadar yanınızda olmaya devam edeceğiz. Gerek devlet gerekse Millet olarak, üzüntülerinizi azaltmak, dertlerinize derman olmak için varız." dedi.

Reklam
Reklam

Dernek Başkanları Eker ve Gül, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, tüm üyeleri adına Vali Başköy'e teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: