Vali Başköy, Şehit Yakınları ve Gazileri İftar da Ağırladı

Çorum Valisi Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy; Ramazan ayı vesilesiyle şehit yakınları ve gazilerimiz onuruna İnci Restoran'da iftar verdi.

İftar davetine; Çorum Milletvekilleri, TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Murat Yıldırım ve Tufan Köse, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hakan Saraç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Vali Yardımcıları, diğer protokol üyeleri, protokol eşleri, şehitlerimizin yakınları ile gazilerimiz ve yakınları katıldı.

İftar yemeğinin akabinde Çorum Milletvekilleri, Tufan Köse ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu birer konuşma yaptı.

Yapmış olduğu konuşmada; şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve aileleriyle Çorum halkı olarak hep birlikte bir aile olduklarını ifade eden Vali Başköy; "Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz milletimizin birer emanetleridir. Bizler yöneticiler olarak, şehit yakınlarımız ve gazilerimiz ile birlikte olmaya ve onları her daim koruyup kollamaya devam edeceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

Bu vesileyle iftar yemeğimize katılan ve bizi yalnız bırakmayan kıymetli şehit ailelerine ve gazilerimize teşekkür eden Vali Başköy, şehitlerimiz ile ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi rahmetle anarken, şehit yakınlarımız ile hayatta olan gazilerimize de Allah'tan sağlıklı ve uzun ömürler diledi.

İftar öncesinde konuklarını kapıda karşılayarak davetliler ile sohbet eden Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy, iftar öncesi ve akabinde davetlilerin sorunlarını dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: