Vali Başköy'den, Altı Nokta Körler Derneği'ne Ziyaret

 Vali Sabri Başköy, "Engelli vatandaşlarımıza yönelik yapılan düzenlemeler ile sorunların çözümü noktasında önemli mesafeler alındı" dedi.

Vali Sabri Başköy, "Engelli vatandaşlarımıza yönelik yapılan düzenlemeler ile sorunların çözümü noktasında önemli mesafeler alındı" dedi. Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şubesi'ni ziyaret eden Vali Başköy, dernek başkanı Kürşat Agıshalı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette konuşan Vali Başköy, toplumun, engelli vatandaşların yanı sıra yaşlılar, kimsesiz çocuklar ve yardıma muhtaç ailelere karşı her zaman duyarlı olduğunu söyledi. Bu konuda yürütülen bir çok faaliyetin bulunduğunu ifade eden Başköy, "Engelli vatandaşlarımıza yönelik yapılan düzenlemeler ile sorunların çözümü noktasında önemli mesafeler alındı. Eğitimden sağlığa, istihdamdan yardımlaşmaya kadar bir çok alanda kolaylıklar sağlandı. İnanıyorum ki iyileştirmeler bundan sonra da devam edecektir" dedi. Engellilere karşı özverili yaklaşımlarından dolayı Çorum halkına da teşekkür eden Vali Başköy, başkan Agıshalı ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şube Başkanı Kürşat Agıshalı da ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, dernek faaliyetleri hakkında Vali Başköy'e bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: