Vali Başköy'den iade-i ziyaret

Vali Sabri Başköy kendisine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan ilimizdeki bazı kanaat önderlerine iade-i ziyarette bulundu.

Çorum Valisi Sabri Başköy kendisine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan ilimizdeki bazı kanaat önderlerine iade-i ziyarette bulundu.

Vali Başköy; ilimiz kanaat önderlerinden Durmuş Aslan ve Sultan Kümbet'i ziyaret etti.

İlk ziyaretini Durmuş Aslan'ın evine giderek gerçekleştiren Vali Başköy, burada Durmuş Aslan ve eşi Nazife Aslan ile bir süre sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Durmuş Arlan; Vali Başköy'e teşekkür etti.

Durmuş Aslan'a ziyaretinin ardından Sultan Ana Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sultan Kümbet'i evinde ziyaret ederek bir süre sohbet eden Vali Başköy; devraldığı hizmet bayrağını ayrım gözetmeden toplumun tüm kesimleri ile el ele vererek birlikte daha ileriye taşıyacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sultan Kümbet; Vali Başköy'e çalışmalarında her zaman destek vermeye hazır olduğunu belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz