Vali Başköy'den "şampiyon" Öğrencilere Hediye

ÇORUM (A.A) - Çorum Valisi Sabri Başköy, Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması'nda birinci olan Kız Teknik ve Meslek Lisesi Yiyecek

ÇORUM (A.A) - Çorum Valisi Sabri Başköy, Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması'nda birinci olan Kız Teknik ve Meslek Lisesi Yiyecek Hizmetleri bölümü öğrencilerine hediye verdi.

Antalya'da 23-26 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması'nın "Liseler Yarışıyor" kategorisinde Çorum'u temsil eden ve "kuzu iç bonfile ile sütlü yarmanın aşkı" isimli yemekleriyle yarışmada birinci olan Kız Teknik ve Meslek Lisesi Yiyecek Hizmetleri bölümü öğrencileri Merve Balak, Merve Gayretli, Mine Karabacak ve Merve Yağbat Vali Sabri Başköy'ü ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Müdürü Ayketin Girgin, Okul Müdürü Elvan Güneş ve öğretmenlerinin de katıldığı ziyarette Vali Başköy'e yarışma hakkında bilgi veren öğrenciler, "kuzu iç bonfile ile sütlü yarmanın aşkı" yemekleriyle 37 okul arasından birinci seçildiklerini ifade etti.

Çorum'u ve Çorum'un yemeklerini tanıttıkları için mutlu olduklarını dile getiren öğrenciler, yarışma için kendilerine destek veren sponsorlara da teşekkür etti.

Vali Sabri Başköy de öğrencileri kutlayarak, gelecek yıllarda yapılacak yarışmalarda da başarılar diledi.

Vali Başköy ziyarette, öğrenciler, öğretmenler ile okul idarecilerine çeşitli hediyeler verdi.

Muhabir: Gazi Nogay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: