Vali Bektaş, Pınarbaşı’nı Gezdi

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Pınarbaşı ilçesinde yapımı devam eden Horma Kanyonu yürüyüş parkurunda incelemelerde bulundu.Pınarbaşı’nın...

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Pınarbaşı ilçesinde yapımı devam eden Horma Kanyonu yürüyüş parkurunda incelemelerde bulundu.

Pınarbaşı’nın girişinde Kaymakam Ömer Faruk İlhan, Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, İl Genel Meclisi üyeleri Tevfik Aslan, Hasan Arslan ve daire amirleri tarafından karşılanan Vali Bektaş, ilçe merkezinde kısa bir tur attıktan sonra vatandaşlarla bir müddet sohbet etti.

Ardından Horma Kanyonuna giden Vali Bektaş, sağanak yağmura rağmen uzun bir yürüyüşle tüm kanyonda yapılan çalışmaları yerinde gördü. Burada açıklamalarda bulunan Vali Bektaş, “Bu gün yağmur yağıyor, gezi için uygun bir gün değil diye düşünenlerin aksine benim için çok güzel bir gün. Yağmur rahmettir berekettir. Ben yağmurlu bir coğrafyada doğdum büyüdüm. Bizde yağmur yağdığı gün rahatlarız seviniriz. Kastamonu’nun gerçeği ne ise Pınarbaşı’nın gerçeği de odur. Köylerimiz yaşlı, genç nüfus yok. Bu müthiş coğrafyayı tanıtabilirsek eko turizm cenneti olur. Ama bunun için çok çalışmalıyız. Çalışalım ki rahmet olsun bereket olsun. Zahmetsiz berekette rahmette olmaz” dedi.

Reklam
Reklam

Küre dağlarının en güzel yerlerinden biri olan Pınarbaşı yöresinde sıcak su kaynaklarının bulunduğunu ifade eden Vali Bektaş, “Yakında ilçenin Cide’ye bağlantı yolu için çalışmalar da başlamıştır. Geçen yıl Pınarbaşı ilçemizin iki projesi, bu yılda 2 otel 1 kereste fabrikası olmak üzere 3 projesi KUZKA tarafından kabul edilmiştir” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz