Vali Bilici, gazetecilerle iftarda bir araya geldi

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, kentte çalışan basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Kayseri Polis...

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, kentte çalışan basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kayseri Polis evindeki iftar davetine yerel ve ulusal gazete temsilcileri ile muhabirler katıldı. Vali Bilici, iftar yemeğine katılımın fazla olmasından dolayı memnun olduğunu dile getirdi. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte Bilici ve basın mensupları oruçlarını açtı. Yemek sonrası Polisevi’nin balkonuna çıkan Bilici ve gazeteciler burada çay içerek sohbet etti.

Basın çalışanlarıyla sık sık bir arada olmak istediğini ifade eden Vali Mevlüt Bilici, “Benzer programları belirli aralıklarla tekrarlayalım” dedi. Vali Bilici, Ramazan ayı sonrası gazetecilerle mangal partisinde birlikte olma isteğini de ifade etti. İftar programı sonrası basın mensuplarıyla ayrı ayrı tokalaşan Bilici, gazetecilere mesleklerinde başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz