Vali Bilici, Tomarza Ilçesinde Incelemelerde Bulundu

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici Tomarza ilçesinde incelemelerde bulundu. Bilici ilçede yaptırılan 198 yatak kapasiteli kız...

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici Tomarza ilçesinde incelemelerde bulundu. Bilici ilçede yaptırılan 198 yatak kapasiteli kız öğrenci yurdu inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Mevlüt Bilici, İl Jandarma Komutanı Yusuf Kenan Topçu ve İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın ile Tomarza ilçesini ziyaret etti. Bilici, kaymakam ve belediye başkanından ilçenin genel sorunları hakkında bilgi aldıktan sonra hayırsever İbrahim Kaptan’ın katkılarıyla Tomarza Lisesi'ne yaptırılan 192 yatak kapasiteli kız öğrenci yurdu inşaatını gezdi. Bilici daha sonra HBC İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Canpolat tarafından yaptırılan kültür sitesi inşaatı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Bilici, burada yaptığı açıklamada, “Bir ülkenin eğitime ilişkin sorunlarını çözmesi, kültür, sanat, bilim, teknoloji, sosyo-ekonomik alanlarda kalkınması ve üretimiyle geleceğe yön verebilmesi anlamını taşımaktadır. Bu yüzden hayırseverlerimizin eğitime verdiği bu tür katkılar hiçbir zaman unutulmayacaktır. Hayırseverlerimize ilçe halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Vali Mevlüt Bilici ve beraberindekiler Tomarzalı vatandaşlarla da sohbet ederek isteklerini dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: