Vali Büyük Tıp Fakültesini Gezdi

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesinde incelemelerde bulundu.Vali Büyük'ün ziyaretinde Sakarya Üniversitesi Rektörü...

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesinde incelemelerde bulundu.

Vali Büyük'ün ziyaretinde Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir, Fakülte Sekreteri Kerim İsen ve Sakarya Üniversitesi Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir Vali Mustafa Büyük’e fakülte hakkında bilgi verdi. Dekan Akdemir, Fakülteye Kalp Merkezi, Onkoloji Merkezi ve Romatoloji ve Yaşlı Bakım Merkezi olmak üzere bu üç üniteye ihtiyaç olduğunu ifade ederek, bu ünitelerin hayata geçirilmesi konusunda başta Sayın Valimiz olmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarından destek beklediklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Vali Mustafa Büyük ise, ‘‘Temelini beraber attığımız bu binada çocuklarımızın eğitim görmesinden son derece mutluyum. Tıp Fakültemizin ve Eğitim Araştırma Hastanemizin iyi bir duruma gelmesi konusunda daha çok çalışmalıyız. Tıp Fakültesine gerekli olan binaların yapılması konusunda Üniversitemizle beraber hedeflerimizi ortaya çıkarmalıyız. Bu çalışmaları iyi bir yol haritasıyla düzgün bir şekilde ortaya koymamız gerekiyor. Biz Valilik ve İl Özel İdaresi olarak Üniversitemizin yapacağı çalışmalara destek vermeye her zaman hazırız’’ diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: