Vali Çakacak: Şehitlerin Evlatları Bizim Evlatlarımızdır

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, "Gazilerimize ve şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetlere sahip çıkmak bizim en ulvi...

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, "Gazilerimize ve şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetlere sahip çıkmak bizim en ulvi görevimizdir. Onların evlatları bizim evlatlarımızdır." dedi.

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98’ci yıldönümü dolayısıyla bir tören düzenlendi. Törende
Vali Çakacak şehit Uzman Çavuş Deniz Kaya’nın kızı Yasemin Kaya’ya Cumhurbaşkanı Abdullah Gül adına 'Devlet Övünç Madalyası' verdi.

Vali Çakacak, törende yaptığı konuşmada, gazilere ve şehitlerin geride bıraktığı emanetlere sahip çıkmanın en ulvi görevlerinden olduğunu söyledi. "Onların evlatları bizim evlatlarımızdır." diyen Çakacak, "Bu sebeple Van Başkale’de görev yaparken şehit düşmüş Uzman Çavuş Deniz Kaya’nın kızına vereceğimiz bu madalya, şehitlerimize ve onların yakınlarına duyduğumuz minnetin ifadesidir.” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından 2009 yılında Van'da mayın patlaması sonucu şehit olan Şehit İstihkâm Uzman Çavuş Deniz Kaya'nın kızı Yasemin Kaya’ya ‘Devlet Övünç Madalyası’ verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz