Vali Çakacak Ygs Öncesi Öğrencilere Başarı Diledi

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, 24 Mart 2013 tarihinde yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS)...

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, 24 Mart 2013 tarihinde yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) katılacak öğrencilere başarılar diledi.

Üniversite eğitiminin, gençlerin hayata daha donanımlı atılmasını sağlayacak önemli bir aşama olduğunu belirten Vali Özdemir Çakacak, “Öğrencilerimizin üniversiteye girişinde ilk adımı oluşturan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’nda emeklerinin karşılığını alacaklar” dedi.

Çakacak, “Kırşehir merkezindeki 26 okul ve E Tipi Kapalı Cezaevinde yapılacak olan sınavların huzur içinde gerçekleşmesi ve gürültü kirliliğinin önlenmesi için gerekli tedbirler Belediye Başkanlığımız ve İl Emniyet Müdürlüğümüzce alınmıştır. Şimdiye kadar yapılan sınavlarda olduğu gibi, elde ettikleri başarılarla Kırşehir’i “Eğitimde Ülkemizin Marka Kenti” haline getiren öğrencilerimizin 24 Mart Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavında da başarı çıtasını yükselteceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: