Vali Çakacak Yurt İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Vali Özdemir Çakacak, yapımına 2010 yılında başlanan 500 kişilik öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. ...

Vali Özdemir Çakacak, yapımına 2010 yılında başlanan 500 kişilik öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Çakacak, incelemeler esnasında Çevre ve Şehircilik İl Müdürü ve yüklenici firma yetkililerinden inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı.

Kent merkezindeki yurt binasının modern bir yapıya sahip olduğunu ve öğrencilere adeta 5 yıldızlı bir otel konforu sağlayacağını ifade eden Vali Özdemir Çakacak, "Geçmişte hayal edemediğimiz projelerin bugün hayata geçmesi bizleri mutlu ediyor, gururlandırıyor. Zira bu tür modern yatırımlar devletimizin ne kadar büyük ve güçlü olduğunu göstermektedir" dedi.

Reklam
Reklam

Binanın bodrum, zemin dahil olmak üzere 11 kattan oluştuğunu belirten Vali Özdemir Çakacak, "Bina içersinde öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak bölümler bulunmaktadır. 12 adet ders çalışma ve etüt salonlarının yanı sıra, kondisyon salonu, aerobik salonu, konferans salonu, terzi, berber, kuaför odaları, doktor, diğer idari birimlerin oluşturduğu odalarla birlikte, öğrencilerin kalacakları 144 adet 3 kişilik oda, 24 adet tek kişilik oda ve 2 adet 2 kişilik özürlü odası bulunuyor. Ayrıca tesis içersinde öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirebilecekleri oyun alanları ve sosyal donatılar da bulunmaktadır. Böyle modern bir tesiste öğrencilerimizin eğitimlerini en rahat şekilde tamamlamaları hedeflenmiştir" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: