Vali Çakır'dan Osmancık ziyareti

Önceki dönem Çorum Valisi ve şu anda Rize Valiliği görevini yürüten Vali Nurullah Çakır, geçtiğimiz hafta Osmancık İlçesi’nde ziyaretlerde bulundu.

Vali Çakır'dan Osmancık ZiyaretiÖnceki dönem Çorum Valisi ve şu anda Rize Valiliği görevini yürüten Vali Nurullah Çakır, geçtiğimiz hafta Osmancık İlçesi’nde ziyaretlerde bulundu. Vali Çakır, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İl Genel Meclisi Üyesi Zerat Zeytinli’nin de evini ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

VALİ ÇAKIR’DAN TAZİYE

Rize Valisi eski Çorum Valisi Nurullah Çakır, Osmancık İlçesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Vali Çakır ilk olarak trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İl Genel Meclisi Üyesi Zerat Zeytinli’nin evini ziyaret ederek taziye dileklerini iletti. Vali Çakır, “İl Genel Meclisi Üyesi olarak görev yapan Zerat Zeytinli ile Çorum Valisi olarak görev yaptığım süre içerisinde beraber çalıştık. Bu süre içerisinde ilçesi için hizmet vermekten mutluluk duyan bir insanla tanışmış ve beraber çalışmış oldum. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Çakır daha sonra Kaymakam İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ve Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya ile birlikte Osmancık İlçesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Vali Çakır, Osmancık Belediyesi tarafından hizmete sunulan Osman Bey Konuk ve Seyir Evi’ni gezdi. Vali Çakır’a buradaki çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Bekir Yazıcı bilgi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz