Vali Cengiz'den Yaralı Askere Ziyaret

Sinop Valisi Ahmet Cengiz, 4 Ağustos akşamı, Hakkari'nin Çukurca ilçesi yakınlarındaki Geçimli Karakolu'na bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan hain

Sinop Valisi Ahmet Cengiz, 4 Ağustos akşamı, Hakkari'nin Çukurca ilçesi yakınlarındaki Geçimli Karakolu'na bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırıda yaralanan askeri evinde ziyaret etti.

Vali Cengiz, İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Coşkun ile birlikte Geçimli Karakolu'na bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırı ve sonrası çıkan çatışmada sağ bacağından yaralanan 1991 doğumlu Jandarma Er Erkan Kuş ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette yaralı askerin sağlık durumu hakkında bilgi alan Vali Cengiz, "75 milyon insanımızı derinden yaralayan hain saldırıda 6 askerimiz ve 2 geçici köy korucumuz şehit olmuş, 15 askerimiz de yaralanmıştır. Çatışmada yaralanan asker kardeşimizi evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunduk, ailesine de metanetlerinden dolayı teşekkür ettik. İçinde vatan sevgisi olmayan hiçbir kimse bu kutsal görevi yapamaz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimize bu vesile ile Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Halit Gümüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: