Vali Cerrah Kent Konseyi üyelerini kabul etti

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Kent Konseyi Başkanı Hacı Poyraz ve Konsey Yürütme Kurulu üyelerini kabul...

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Kent Konseyi Başkanı Hacı Poyraz ve Konsey Yürütme Kurulu üyelerini kabul etti.

Ziyaret sırasında konuşan Vali Cerrah, yeni seçilen Kent Konseyine çalışmalarında başarılar dileyerek sivil toplum kuruluşlarının halkın sesini duyurması açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Vali Cerrah, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinin, Osmaniye’de Kadın Konuk Evi ve Çocuk Sığınma Evi’ne ihtiyaç duyduğunu dile getirmeleri üzerine, Hastane yolu üzerinde bulunan 10 dönümlük bir araziye Kadın Konuk Evi, Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Sığınma Evi’nden oluşan bir kompleksin 1–2 ay içerisinde temelinin atılacağını ve yıl sonunda da tamamlanacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Osmaniye Kent Konseyi Başkanı Hacı Poyraz ise, Kent Konseyi içinde çeşitli komisyonlar oluşturulduklarını ifade ederek; “Komisyonlarımız çalışmalarına başladılar. En kısa zamanda bu çalışmaların sonuçlarını alacağımıza inanıyoruz.”dedi. Ziyaret sonunda Kent Konseyine çalışmalarında başarılar dileyen Vali Cerrah, Osmaniye için yapılan tüm hizmetlerde konseye destek olacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz