Vali Cerrah: Osmaniyeli Bir Işadamı Okul Yapmaz Ise Gözüm Açık Gider

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, “Osmaniyeli bir işadamı okul yapmaz ise gözüm açık giderim.” dedi.Vali Cerrah,...

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, “Osmaniyeli bir işadamı okul yapmaz ise gözüm açık giderim.” dedi.

Vali Cerrah, Rahime Hatun Mahallesi’nde kendi adını taşıyan 24 derslik Anadolu lisesi inşaatında incelemelerde bulundu. Osmaniyeli işadamlarının birleşerek okul yaptırmasını çok arzuladığını ifade eden Cerrah, “Bu şehirden üzgün ayrılmak istemiyorum.” dedi. Vali Cerrah, “Müteahhitler, fıstıkçılar ve işadamlarının birleşerek bu kente bir ilköğretim okulu veya lise yapmalarını arzu ediyorum. Eğer yapmazlarsa şunu bütün Osmaniyelilerin duymasını istiyorum ki, gözüm açık giderim. Bir işadamı okul yapmaz ise buradan üzülerek ayrılacağım.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Celalettin Cerrah Anadolu Lisesi’nin temelini kısa süre içerisinde atacaklarını ve önümüzdeki yıl şubat ayında eğitime hazır hale geleceğini kaydeden Vali Cerrah, “Burası devletimizin imkanlarıyla yaptırdığımız bir okulumuz. Bu yıl 4+4+4 eğitim sitemine geçmemizden dolayı ihtiyacımız vardı. Derslik başına düşen öğrenci sayımız da düşecek.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz