Vali Cerrah, 'Rüyalar Şehri 2023 Osmaniye Projesi'ni Izledi

Tüm Sanayici ve İş Adamaları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi tarafından sürdürülen ‘Rüyalar Şehri 2023 Osmaniye...

Tüm Sanayici ve İş Adamaları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi tarafından sürdürülen ‘Rüyalar Şehri 2023 Osmaniye Projesi’ bilgilendirme toplantısı Vali Celalettin Cerrah’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Proje kapsamında 2 yıldır 150 üst düzey yönetici ile görüşülerek 140 maddenin belirlendiğini dile getiren Başkan Murat Özkardeş; “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 2023’te nasıl bir şehirde yaşamak istediğimizi hayal ettik. Hayallerimizin ismine ise ‘Rüyalar Şehri 2023 Osmaniye Projesi’ ismini verdik. Bugün izlemiş olduğumuz bu animasyon filmi gelecekteki Osmaniye hayalinin bir parçası. Osmaniye’nin geleceğinde olmasını hayal ettiğimiz her şeyi 140 kalemde topladık ve bunların büyük bölümünü bu tanıtım animasyonu ile sunmaya çalıştık. Tanıtım filminde yer alan her şey hep birlikte çalışılırsa hayata geçecektir.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Vali Celalettin Cerrah, kentin projedeki Osmaniye’ye dönüşebilmesi için ufku açık idarecilere ve siyasetçilere ihtiyacı olduğunu kaydetti. Cerrah, “Sivil toplum kuruluşlarımızın ve halkımızın da ayrıca bunların gerçekleşeceğine inanması lazım. Projenin animasyon filminde yer alan 140 kalemin çoğu gerçekleşmek zorunda. Bunların gerçekleşmesinin temeli sanayileşmeye dayalıdır. Osmaniye hızla sanayileşiyor. Organize sanayi bölgemiz şu an dolmuş durumda. 600 hektarlık ek alanın çalışmaları devam ediyor. O alan açıldığında da kısa sürede dolacaktır. Çünkü yatırımcıdan çok talep var.” dedi.

Osmaniyelilerin ufkunun açık olduğunu vurgulayan Vali Cerrah, “Bu animasyon filmde yer alan ve bugün hayal olarak görülen her şey ilimiz için mutlak gerekliliği olan şeylerdir. Çok kısa zamanda bu kalemlerin çoğunun gerçeğe dönüşeceğine inanıyorum. Ancak bütün bunların gerçekleşebilmesi için öncelikle hepimizin gerçek olacağına inanmamız ve bu inançla çalışmamız gerekiyor.” ifadelerine yer verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: