Vali Cerrah: Sporda başarılı olan hayatta da başarılı olur

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, sporda başarılı olanların hayatta da başarılı olacağını söyledi.Vali Cerrah, Osmaniye’nin başarılı...

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, sporda başarılı olanların hayatta da başarılı olacağını söyledi.

Vali Cerrah, Osmaniye’nin başarılı sporcularını makamında kabul ederek yarım altın, eşofman takımı, antrenörlerine ise saat hediye etti.

Osmaniye’nin spor alanında başarılı bir il olduğunu kaydeden Vali Celalettin Cerrah, sporcuların aldığı başarının şehri gururlandırdığını söyledi.

Sporda başarılı olanların hayatta da başarılı olacağını ifade eden Vali Cerrah; "Sporcularımızın milli takıma seçilmesini ve Avrupa’da bayrağımızı göndere istiklal marşı eşliğinde çektirmesini arzu ediyoruz. Sporcularımızı yetiştiren antrenörlerimizi de tebrik ediyorum. Osmaniye’de güzel bir sporcu eğitim merkezimiz var. Sporcu eğitim merkezimiz çok daha iyi hizmet verecek. Sporcuların sağlıklı beslenmesini önemiyoruz. Bu anlamda merkezinde sabah kahvaltılarında besleyici ve enerji verici özellikleri bulunan Osmaniye yer fıstığı kreması verilmektedir.” dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan müsabakalarda Osmaniye’yi temsil eden sporcular hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise "Güreşçimiz Gökhan Zorba, 26 ilin sporcularının yarıştığı Niğde’de yapılan Genç Erkekler Serbest Güreş Grup Müsabakasında 55 kiloda tüm rakiplerini yenerek grup birincisi oldu. Mersin’de düzenlenen Seyfi Alanya Atmalar Türkiye Şampiyonasında ise Enes Kocabaş cirit atmada Türkiye ikinciliği, Mustafa Sezer Disk Atmada Türkiye ikinciliği, Ahmet Talan Gülle Atmada Türkiye üçüncülüğü ve Fevzi Gök ise Çekiç Atmada Türkiye üçüncülüğü derecelerini elde ettiler.”dedi.

Vali Cerrah, ziyaretin sonunda sporculara yarım altın, eşofman takımı ve antrenörlerine de saat hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz