Vali Cerrah, Tosyalı tesislerinde incelemelerde bulundu

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Tosyalı Holding yassı ve yapısal çelik üretim tesislerinin inşaatı devam eden...

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Tosyalı Holding yassı ve yapısal çelik üretim tesislerinin inşaatı devam eden ek yatırım alanında incelemelerde bulundu.
Ekim ayında, Tosyalı Holdinge tahsis edilen Organize Sanayi Bölgesindeki 400 dönümlük araziye yapılmakta olan tesisi inceleyen Vali Cerrah, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, devam eden inşaatta 1500 işçinin çalıştığını belirterek, tesisin tamamlanmasıyla hem istihdam sayısının artacağını, hem de ülke ekonomisine katkılarının daha da büyüyeceğini kaydetti.
İncelemeleri sonrasında konuşan Vali Celalettin Cerrah ise Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinin gün geçtikçe büyüdüğünü ifade ederek, Tosyalı Holding yassı ve yapısal çelik üretim tesislerinin yeni yatırımının Osmaniye’deki işsizlik probleminin çözümünde önemli bir adım olacağını söyledi.
Vali Cerrah, Tosyalı Holding’in yeni yatırımının Osmaniye’ye hayırlı olmasını diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz