Vali Cerrah'ın Bahçe Ziyareti

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Bahçe ilçesine yaptığı ziyarette Kenan Evren Paşa İlköğretim Okulu’ndaki 16 derslikli...

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Bahçe ilçesine yaptığı ziyarette Kenan Evren Paşa İlköğretim Okulu’ndaki 16 derslikli ek binanın temelini attı, Bahçe Spor Kulübü sosyal tesislerinin yüzme havuzunun açılışını yaptı.

Vali Cerrah, ilk olarak Kenan Evren Paşa İlköğretim Okulu bahçesine yapılmakta olan 16 derslikli ek binanın temelini attı. Vali Cerrah okula daha önce yaptığı ziyarette, okuldaki öğrencilerin konteynırda eğitim gördüklerini ve kendisinden yeni bir bina istediklerini ifade ederek, “Çocuklarımızın konteynırda eğitim aldığını gördüğümde içim parçalandı. 21. Yüzyılda öğrencilerimizin bu şartlarda eğitim görmeleri kabul edilemez. Bu nedenle okulumuza acil olarak 16 derslikli bir ek bina yapma kararı aldık. İnşallah okulumuz 2012-2013 eğitim öğretim yılına yetişecek ve çocuklarımız yeni eğitim yılına daha modern sınıflarda ders görerek başlayacaklar” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Cerrah, öğrencilere yeni okul yapma sözünü yerine getirmekten mutluluk duyduğunu da ifade ederek, “Çocuklarımız en iyi koşullarda, en modern okullarda okumayı hak ediyorlar. Öğrencilerimize verdiğim sözü yerine getirmekten mutluluk duyuyorum. Okulumuz şimdiden öğrencilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Vali Cerrah, konuşmasının ardından Kenan Evren Paşa İlköğretim Okulu ek binasının temelini attı. Okunan duaların ardından da kurban kesildi.

Ziyaretine Bahçe Spor Kulübü Sosyal Tesisleri’nde devam eden Vali Cerrah, tesislerin yüzme havuzunun açılışını yaptı. Yüzme havuzunda incelemelerde bulunan Cerrah, Bahçe Kaymakamı Oktay Çağatay’dan da bilgi aldı. Çağatay, havuzun İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından yenilendiğini ve işletmesinin ihale ile Bahçe Spor Kulübü’ne verildiğini kaydederek, yüzme havuzunda haftanın 7 günü ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine yüzme kursu verileceğini söyledi. Yüzme kursu için kayıtların halen devam ettiğini de ifade eden Çağatay, yüzme havuzunun haftanın bir günü bayanlara tahsis edilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Vali Cerrah ise, sporun gençleri her türlü kötü alışkanlıklardan uzaklaştırdığını ve bu sebeple açılan her spor tesisinin sevindirici olduğunu kaydederek, “Bahçe Kaymakamımız, Bahçe Spor Kulübü, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün birlikte yaptığı çalışma sonucunda Bahçe ilçemizde bulunan eski havuz yenilendi ve Bahçe ilçemiz güzel bir yüzme havuzuna kavuştu. Hayırlı olsun” dedi.

Osmaniye’nin diğer spor dallarında başarılar elde ettiğini fakat yüzme branşında istenilen başarıyı şimdiye dek gösteremediğini de belirten Cerrah, “İnşallah çocuklarımız burada alacakları eğitimle yüzme dalında önemli başarılar elde ederler. Avrupa ve dünya şampiyonalarında alacakları derecelerle ülkemizin adını duyururlar ve bayrağımızı gönderde dalgalandırırlar” şeklinde konuştu. Vali Cerrah, açılış sonrasında Havuzda yüzen çocuklarla sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: