Vali Çiftçi: Bayramları Halka Birlikte Kutlamak Için Elimizden Geleni Yapacağız

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında motor...

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında motor ve bisiklet kullanıcıları ile şehir turu attı. Vali Çiftçi, bu tür bayramların halkla birlikte kullanılması için ellerinden geleni yapacağını söyledi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, Zafer Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sadık Ölçen tarafından çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Daha sonra, öğrencilerin katılımıyla Atatürk Bulvarı'ndaki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Zafer Meydanı'ndaki Valilik binası arasında koşu etkinliği düzenlendi.

Reklam
Reklam

Zafer Meydanı önünden başlayıp çeşitli güzergahların takip edilmesiyle devam eden motosiklet ve bisikletle şehir turu etkinliği, başlangıç noktasında tamamlandı. Vali Kenan Çiftçi de tura katıldı. Çiftçi, tüm halkın bayramını kutlayarak, bu yıl farklı etkinlikler yaptıklarının altını çizerek şunları kaydetti:

"Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Farklı etkinlikler yapmak istedik. Şimdi motosiklet ve bisiklet turu yaparak gençlerin eğlenmesini sağlayacağız. Bu tür bayramları halkla birlikte kutlamak için elimizden geleni yapacağız. Halkın arzuladığı etkinlikleri yerine getirmeye çalışıyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz