Vali Çiftçi, İl Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ordu’da yürütülen proje, yatırım, hizmet ve çalışmalar hakkında bilgi almak amacıyla...

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ordu’da yürütülen proje, yatırım, hizmet ve çalışmalar hakkında bilgi almak amacıyla kurumlara yaptığı ziyaretleri sürdürüyor.

İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Kenan Çiftçi, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Hüseyin Öztürk, müdür yardımcısı ve şube müdürlerinin katılımıyla bir toplantı yaparak, çevre ve şehircilik alanında Ordu’da yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 6 şube müdürü, 26 mühendis, 5 mimar, 4 şehir plancısı, 15 tekniker, 4 teknisyen, 2 araştırmacı, 29 idari personel olmak üzere toplam 93 personel ile hizmet verdiklerini belirten Müdür Hüseyin Öztürk, müdürlükçe yürütülen hizmetler hakkında Vali Kenan Çiftçi’ye bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

2013 yılı yatırım programı ile ilgili de açıklamada bulunan Hüseyin Öztürk, Ordu ili genelinde toplam 52 milyon TL tutarında 49 adet kamu yatırımının kontrol ve denetim hizmetlerini yürüttüklerini söyledi. Yapımı devam eden kamu yatırımlarının son durumları hakkında Vali Kenan Çiftçi’ye bilgi veren Hüseyin Öztürk, kurumun teknik personel ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Bakanlıkların yeniden yapılandırılması kapsamında oluşturulan İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünün hizmet alanının genişlediğine dikkat çeken Vali Çiftçi, kamu inşaatlarının projelerinin daha hızlı ve zamanında hazırlanabilmesi için özel sektörün devreye sokulması ve hizmet satın alınması gerektiğini söyledi.

İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünün proje hazırlamaktan ziyade, kendi görev alanına giren konularda denetim görevini etkin şekilde yerine getirmesi gerektiğini belirten Vali Çiftçi, Ordu’da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili de bilgiler aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: