Vali Çiftçi, Kiyd Ziyaret Etti

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği (KİYD) İstanbul Şubesi'ni ziyaret ederek, Kütahyalılarla biraraya...

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği (KİYD) İstanbul Şubesi'ni ziyaret ederek, Kütahyalılarla biraraya geldi.

Vali Kenan Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık ve Müftü Mustafa Üskülüplü ile birlikte Fatih ilçesinde bulunan Kütahya İlinden Yetişenler Derneği (KİYD) İstanbul Şubesini ziyaret ederek Şube Başkanı Metin Bedir'den yürütülen çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

Ziyarette, KİYD İstanbul Şube Başkan Vekili Ömer Sülün, avukatlar Cevdet Dayıoğlu, Ertuğrul Bilgin ve Gülseren Bilgin, Uzman Doktor Ahmet Özağarı, eski Gelir İdaresi Başkanı ve Yeminli Mali Müşavir Mehmet Akif Ulusoy, İstanbul İl Özel İdaresi daire başkanlarından Mustafa Dinek, Mimar Azmi Şamlıoğlu, Yeminli Mali Müşavir Cihat Ener, Vergi Müfettişi Muzaffer Uyar, İstanbul Altın Borsası Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Iskın, eski KİYD İstanbul Şube Başkanı ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Halit Ceylan, Gazeteci Yazar İsmail Fatih Ceylan, televizyon programı yapımcısı Yavuz Selim Koç, iş adamı Cengizhan Dağlı, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Dursun Parlak, Bilişim Uzmanı Hakkı Tayfur, üniversite öğrencileri Murat Doğanay, Bünyamin Uzuncan, Reyhan Toker ve Sefa Yaşar hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: