Vali Çiftçi, Öğrenci Yurdu İnşaatını İnceledi

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, hayırsever işadamı Umur Üstünberk tarafından yapılan öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.Kenan...

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, hayırsever işadamı Umur Üstünberk tarafından yapılan öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Kenan Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve Üstünberk Holding Anonim Şirketi MARTUR yetkilisi Zeyit Damar ile birlikte Üstünberk Holding Anonim Şirketi adına hayırsever işadamı Umur Üstünberk tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tespit ettiği Merkez Siner Mahallesi'ndeki 200 öğrenci kapasiteli yemekhaneli Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

Reklam
Reklam

Daha sonra rahmetli hayırsever işadamı Selahattin Erkasap tarafından yaptırılan “Aysel-Selahattin Erkasap” Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile Beylerbeyi Ticaret Meslek Lisesini ziyaret ederek öğrencilerin istek ve arzularını dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz