Vali Çiftçi: “ordu’nun Her Köşesi Şantiye Alanına Dönmüş Durumda”

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ordu’da yürütülen projeleri değerlendirirken, “Ordumuzun her yöresi, her noktası, şantiye alanına...

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ordu’da yürütülen projeleri değerlendirirken, “Ordumuzun her yöresi, her noktası, şantiye alanına dönmüş durumdadır” dedi.

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ordu’da 627 adet projenin yürütüldüğünü bu yatırımlara haziran ayı itibariyle 523 milyon TL, 2013 yılı ödeneğinden 257 milyon TL, öncedeki yıllardan ise 800 milyon TL, olmak üzere 1 milyar 57 milyon TL harcanarak proje geneline göre yüzde 41,73 oranında nakdi gerçekleşme sağlandığını söyledi.

Vali Çiftçi, 2013 yılı 3. dönem sonu itibariyle devam eden 242 adet proje bulunduğunu belirterek, 57 adet projenin ihale aşamasında olduğunu toplam 134 adet proje olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, yaptığı açıklamada, “Ordu’yu hem karadan, hem havadan farklı vesilelerle ilçelerimizin üçü hariç, diğer ilçeleri dolaşma fırsatı buldum. Ordumuzun her yöresi, her noktası, şantiye alanına dönmüş ve çok ciddi yatırımların yapıldığı il haline gelmiş. Bu yatırımları başlatan, vesile olan ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Kenan Çiftçi, “Havaalanı, ilimiz adına muhteşem bir yatırım. Denizin ortasında örnek bir yatırım, çalışmalar çok hızlı bir şekilde gidiyor. Çevre yolu, ilimize katma değer katacak yatırımlardan birisi. Karadeniz-Akdeniz yolu, Botanik Parkı, Kurul Kalesi gibi büyük yatırımların yanında, eğitim yatırımları, sağlık yatırımları devam ediyor. Önümüzdeki yıllarda Ordu’yu çok daha güzel günler bekliyor. Ordu Turistlerin akın akın geldiği bir il haline gelecektir. Eğitimde, sağlıkta ve diğer alanlarda cazibe merkezi haline gelecektir” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: