Vali Çiftçi’den Tavşanlı’da İnceleme

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Tavşanlı’ya gelerek yapımı devam eden Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi...

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Tavşanlı’ya gelerek yapımı devam eden Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi ek bina inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

İl Sağlık Müdürü Kamil Türkmen ile birlikte ilçeye gelen Vali Kenan Çiftçi, Kaymakam Numan Hatipoğlu ile birlikte Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Ana Binaya giderek, inşaat çalışmalarını yerinde gördü ve Başhekim Sabahattin Altıntaş’tan çalışmaların ne aşamada olduğu hakkında bilgiler aldı.

Vali Kenan Çiftçi burada yaptığı açıklamada, Ramazan dolayısıyla her gün öğleden sonraları yatırımları incelemeye ayırdığını söyleyerek, bu çerçevede çalışmaları yerinde görmek için gayret sarfettiğini söyledi. Vali Kenan Çiftçi şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

“Mübarek Ramazan münasebetiyle her gün öğleden sonra yatırımlarımızı inceliyoruz. dün İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve İl Genel Meclisi Başkanımızla beraber yolları gezmiştik. Daha önce Müftülük tarafından yürütülen çalışmaları incelemiştik. Bugün de Tavşanlı’ya geldik. Gerçekten fiziki gerçekleşmesi çok hızlı ilerleyen ve bittiğinde muhteşem bir yapı kimliğine bürünecek olan hastane inşaatımız var. Hastaneyi gezerken bazı odalardan o kadar güzel manzaralarla karşılaştık ki, doktorlarımızın tedavilerine bile ihtiyaç kalmadan hastalarımız bu güzel manzaralar karşısında psikolojik olarak kendilerini iyi hissedecekler. 170 hasta yatak kapasiteli bir yapı. Ancak eski binalarla kıyaslanmamalı çünkü bu binada odalar ve birimler geniş olarak yapılıyor. İnşallah bu hastanemiz Tavşanlı ilçemize hayırlar getirir.”

Köse Kalfa Mesire alanını da gezen Vali Çiftçi Kredi Yurtlar Kurumuna ait olan 500 öğrenci kapasiteli Meslek Yüksek Okulu Yurdu inşaatında yaptığı incelemeden sonra ilçeden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: