Vali Çınar: 19 Mayıs'ı Kutlamanın Onur Ve Mutluluğunu Yaşıyoruz

Muş Valisi Ali Çınar, Türk milletin tarihinde dönüm noktası olan Atatürk’ün kurtuluş meşalesini ateşlemek için...

Muş Valisi Ali Çınar, Türk milletin tarihinde dönüm noktası olan Atatürk’ün kurtuluş meşalesini ateşlemek için gittiği Anadolu topraklarında milli mücadeleyi başlattığı günün yıldönümünü kutlamanın, onur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Ali Çınar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. "Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde sürdürülen bağımsızlık mücadelesinin başladığı tarih olan 19 Mayıs, aynı zamanda bizlere yaşamakta olduğumuz bu bağımsızlığımız uğruna atalarımızın neleri göze aldıklarının da bir simgesi olmuştur." diyen Vali Çınar,
19 Mayıs’ta başlayan bağımsızlık mücadelesi ile ilk adımları atılan Cumhuriyetimizin; özellikle son yıllarda her alanda yaşanan gelişmelerle birlikte içte ve dışta daha güçlü hale gelmesi hepimizin ortak gururudur. Halkımız arasında birlik ve beraberlik ruhunun geliştiği, eğitim, sağlık, ekonomi ve daha birçok alanda refah seviyesinin arttığı bir Cumhuriyet için bizlere ve özellikle de gençlerimize büyük görevler düşmektedir."

Reklam
Reklam

Herkesin ortak sorumluluğu olan gençlerin başarısının, cumhuriyeti yüceltecek en önemli unsur olduğuna işaret eden Çınar, "Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kahraman silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; geleceğimizi emanet edeceğimiz, yarının umudu gençlerimizin de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, hayatlarında sağlık ve başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz