Vali Çınar Hayır Çarşısını Ziyaret Etti

Görevine yeni başlayan Bartın Valisi Ali Çınar tahsil gören öğrenciler yararına düzenlenen, "Hayır Çarşısı" kermesini...

Görevine yeni başlayan Bartın Valisi Ali Çınar tahsil gören öğrenciler yararına düzenlenen, "Hayır Çarşısı" kermesini ziyaret etti.

Bartın'da Güzelbahçe, Erenler, Şükraniye, Çınar, Kemer ve Ufuk öğrenci yurtlarında kalan öğrenciler yararına düzenlenen eşsiz lezzetlerin ve el işi göz nuru ürünlerin yer aldığı kermesi gezen Vali Ali Çınar emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Ali Çınar beraberinde Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok ile birlikte kermes stantlarını gezerken çocuklar ve yaşlılarla yakından ilgilendi.

Reklam
Reklam

Vali Çınar, “Millet olarak yardımseverliğimizi her zaman geliştirmemiz gerekiyor. Kermesler yoluyla bu yardımlar sağlanıyor. Özellikle hanım kardeşlerimizin bu kermesi hazırlarken el emeği göz nuru döktüklerini biliyor ve görüyoruz. En başta onlara teşekkür etmek istiyorum. Kermese katkı sunan herkese teşekkür ediyor, kermesin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: