Vali Çınar, polis karakolunu ziyaret etti

Muş polis karakol merkezini ziyaret eden Muş Valisi Ali Çınar, çalışmaları yerinde inceleyerek, görevli polislere...

Muş polis karakol merkezini ziyaret eden Muş Valisi Ali Çınar, çalışmaları yerinde inceleyerek, görevli polislere yeni yılda başarı temennisinde bulundu.
Beraberinde emniyet müdürü, cumhuriyet başsavcısı ve ağır ceza reisi ile birlikte polis karakolu merkezindeki yeni yıl hareketliliğini izleyen Vali Ali Çınar, görevli polislerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Çınar, 2011 yılında önemli çalışmalara imza atıldığını ve ülkenin her geçen yıl emin adımlarla daha ileriye gittiğini söyledi. Çınar, “2011 yılını tamamlayıp 2012 yılına girmiş bulunuyoruz, ülkemizde 2011 yılında çok güzel anlar yaşadığımız gibi elbette bazı üzücü hadiseler de yaşadık. Umut ediyor ve diliyoruz ki 2012 milletçe daha huzurlu, daha çok sağlıklı daha çok iyiliklerin olduğu, afetlerin olmadığı, mutlulukların çok olduğu, birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağımız, kamu hizmetlerinin daha fazla arttığı, insanların gerek kamu gerek özel gerek sivil toplum kuruluşları ve gerekse fert fert kaynaşmanın olacağı bir yıl ümit ediyoruz." dedi.
Vali Çınar, daha sonra şehri aracı ile gezip, herhangi bir sıkıntının olup olmadığını gözlemledi.

Reklam
Reklam

.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz