Vali Çınar, "Valiler Buluşması"nı Değerlendirdi

Vali Ali Çınar, İçişleri Bakanlığı'nca düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bakanların katıldığı "Valiler Buluşması"nı değerlendirdi.

Vali Ali Çınar, İçişleri Bakanlığı'nca düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bakanların katıldığı "Valiler Buluşması"nı değerlendirdi.

Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, toplantıda Cumhurbaşkanı ve Başbakanın, vatandaşların sorunlarının çözümü için kendilerine talimat verildiğini bildirdi.

Toplantıda Cumhurbaşkanının, valilerin adaleti, hak ve hakkaniyete değer vermesi konusunda talimat verdiğini ifade eden Çınar, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız bunun yanın yanı sıra birçok tavsiyeleri oldu. Valilik görevinin en iyi şekilde yerine getirilmesi için, vatandaşlarla iyi iletişimlerin kurulması, yatırımların desteklenmesi ve özellikle sivil toplum kuruluşlarıyla, gazi ve şehit aileleriyle ilişkiler konusunda tavsiyede bulundu. Aynı şekilde Başbakanımız da eğitim, sağlık ve insanların konforlu yaşaması için çalışmaların hızlandırılmasını istedi. Sosyal yardım hizmetleri konusunda vatandaşın manevi varlıklarının en iyi şekilde korunması ve gelişmesi konusunda tavsiyede bulundu."

Reklam
Reklam

Başbakan Erdoğan'ın güvenlik hizmetleri konusunda da kendilerine talimat verdiğini kaydeden Çınar, güvenlik hizmetleri yerine getirilirken, özellikle terörle mücadele konusunda kararlılığın aynı şekilde devam edeceğini ifade etti.

Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz